De weg van mijn hart

De weg van mijn hart is een ontdekkingsreis die ik dus recent ben ingegaan met dank aan onze dochter. Ik volg al jaren mijn dochter en haar wijsheden, boodschappen die zij ons geeft. Het is voor mij een puzzeltocht die ik reuze interessant vindt. Het is iets zo gegroeid en van de week realiseer ik mij dat onze dochter mijn leermeester is. Dat op te mogen schrijven, ontroert mij, als moeder en als mens. Zo’n krachtig wezen met zoveel wijsheid, contact hebbend met de bron! Zij helpt mij te dichterbij mijn ware zelf te komen, bij degene die ik werkelijk ben en wil zijn.

Omdat iedere ouder zijn eigen leermeester heeft, heb ik besloten mij daar de komende twee jaar op te gaan richten en mijn expertise te vergroten door een nieuwe Post-HBO opleiding te gaan volgen met als eindresultaat Holistisch ‘Kinder’ therapeut. De koers die ik zal varen de komende twee jaar leidt mij enerzijds de weg naar binnen, van mijn innerlijk kind.

Ik zal jullie hierin voorgaan want daarna kan ik jullie begeleiden in het proces naar de weg van je hart, de weg terug naar je ware zelf vinden! Met hulp van alle kennis en ervaring die ik afgelopen jaren al heb opgedaan en dus nog ga op doen!

Gedurende het jaar zal ik ook op zoek zijn naar mensen die aan het begin dit pad mij willen spiegelen, klant willen zijn waarbij ik ervaring mag opdoen en feedback van mag ontvangen.

Een nieuwe tijd voor De Verrijking

Een gedachte over “De weg van mijn hart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *