Healing Event – Energie in Balans

Je leven is als een weegschaal…zorg voor een goed evenwicht. Wanneer je dit niet doet, raak je uit balans en zul je je best moeten doen om het evenwicht te moeten herstellen. Zo heb ik deze week veel energie weggegeven met als gevolg dat ik dit weekend mijn energie weer terug in balans ga brengen. Om die reden ga ik vanavond het strand bezoeken en een energetisch helingscirkel maken met hulp van edelstenen. Dit is een heerlijke uittocht vanavond en gZeezouteef ik deze heling mijzelf en mijn gezin cadeau. En toen ik dat besloten had en er een mooi kort bericht op facebook over wilde schrijven. Schoot door mijn hoofd dat ik dit niet alleen voor mijzelf hoef te doen maar dat ik het jou ook cadeau wil doen! Dus voor degene die voelen dat zij op dit moment energetisch uit balans zijn, doe ik dit aanbod en wil ik je graag in dit helingsproces meenemen vanavond 20:00 start ik en deze sessie zal 20 minuten duren. En jij kunt meedoen op afstand!

Voel jij dat je energie uit balans is, of ben je nieuwsgierig naar de energetische werking van het grid wat ik ga leggen, de helende kracht van de engelen, de opstijgende energie en het aardende reinigende van de zee.

Geef je op voor deelname. Hoe doe je dat?

Je schaft via mijn webwinkel je GRATIS ticket aan: http://shop.praktijkdeverrijking.nl/product/healing-event/

En het leuke aan dit Healing – Event is dat ik het jullie helemaal gratis aanbied!! Van hart tot hart. Uit liefde voor de mensen, de engelen en de liefdevolle energie die mensen kunnen ervaren.

Waarom opgeven?

 • Zodoende weet ik wie ik in het helende proces mag meenemen.
 • Je ontvangt mijn ervaring, observaties en dé boodschap in je mailbox. (meld je aan voor mijn nieuwsbrief mocht je die nog niet ontvangen).

Tips:

 •  Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor aanvang een comfortabele plek hebt opgezocht waar je zo’n 30 minuten niet gestoord kunt worden (als dit niet mogelijk is, geen bezwaar het effect zal even goed zijn. Echter het bewust meemaken zal een uitdaging zijn)
 • Drink na afloop voldoende water om je lichaam te helpen om de rest energie, de stukken die je hebt mogen loslaten  vrij te komen. Rest energie die vrijkomt zal alleen vrijkomen op het moment dat jij er klaar voor bent om het los te laten. Er gebeurt niet meer dan dat jij aankunt!

JA IK DOE MEE 

Ik wens iedereen toe het helende effect van de engelen te mogen ervaren!

 

Wanneer er velen van jullie besluiten zich aan te sluiten aan dit prachtige Event, zullen vele zielen zich in energie gaan bundelen en ontstaat er een bijzonder krachtig magnetisch veld. De engelen zullen een grote groep vormen samen met het grid rijk gevuld met de edelstenen – Welke edelstenen ik heb gebruikt, hoe het eruit ziet en waarom juist deze zal ik jullie morgen berichten, tenminste als je je opgegeven hebt volgens bovenstaande bericht staan aangegeven.

Uiteraard ben ik benieuwd hoe je zelf dit Gratis Healing Event – Energie in Balans hebt ervaren. Hoor ik van jou?

Tot vanavond!

weg van mijn hart

Leonieke Paalvast- Ravestein

De Verrijking

 

2 gedachten over “Healing Event – Energie in Balans

 1. Blijf zeker graag op de hoogte, maar ook graag iets eerder weten wanneer en waar het plaats vindt. Thnx

  1. Beste Ingrid,

   Zoals je wellicht hebt gelezen. Dit was een spontane actie. Ik zend je een uitnodiging voor de nieuwsbrief zodat je voortaan op de hoogte blijft van de activiteiten.
   De volgende keer staat gepland voor 20/9/15. Meer informatie volgt via de nieuwsbrief.

   Hartelijke groeten, Leonieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *