Rust in je hoofd

Rust in je hoofd…in een onrustig leven. Hoe onsamenhangend je leven je op dit moment ook is. Hoe onzeker je toekomst ook lijkt. Toch kun jij de rust in jezelf vinden als je maar bij jezelf blijft. In je hoofd, in rust, in vrede…het beste halen uit jezelf ongeacht je leefomstandigheden. Laatst  sprak ik iemand uitgebreid die haar leven maar niet op orde krijgt. Gescheiden, financieel afhankelijk, op zoek naar nieuw huis, 2 kinderen met ieder zijn probleem, een nieuwe relatie en op alle fronten zoekend naar rust. Het beeld dat zij heeft, is dat rust ontstaat zodra haar problemen opgelost zijn. Ja als dat toch kon dan hadden we er allemaal voor getekend, toch? Maar is het realistisch? Nee, problemen zijn een onderdeel van ons leven, helpen ons groeien…en voor elk probleem dat je oplost krijg je er een kwalitatief beter probleem voor terug.

15551_881276321917941_4015085875173755703_nHerken jij jezelf en voel jij ook zo die onrust en ben je op zoek naar meer rust in jezelf? Ga dan aan de slag met deze 5 tips ik graag met jou deel.
1. Maak je alleen druk om nu
2. Richt al je aandacht op wat je doet
3. Stop met moeten, start met willen
4. Repeteer moeilijke dingen in je hoofd
5. Stop met spijt hebben

Wil je meer inzicht krijgen in je huidige situatie – heb jij een behoefte aan een spiegel. Boek dan een spiegelsessie bij De Verrijking om meer inzicht te krijgen in het NU, en van de engelen tips kunt ontvangen waar jij je aandacht op kunt richten.
Een spiegelsessie (Engelenkaart reading) duurt bij De Verrijking duurt 60 min en kost 47,=.

https://www.praktijkdeverrijking.nl/diensten/engelenkaartreading/

Liefs Leonieke Paalvast

portret LL

Getagd:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *