Boodschappen van Zeemeerminnen en Eenhoorns

16 jan 2015

Op facebook plaats ik regelmatig Engelenboodschappen. Zo ook gisteren. Mensen kiezen eerst een kaart en later volgt de boodschap achter de keuze. Volg je gevoel bij het kiezen van de kaart.

Li-boven Zeemeermin – Kraanvogeltas2015-01-15 12.38.43

Tijd om een voorjaarschoonmaak te houden. Niet alleen energetisch je huis schoon te maken maar ook eens naar de huidige spullen te kijken. Wat heb je liggen en waar doe je niets meer mee, wat kost je in feite energie? Tijd om te gaan beslissen wat ermee te doen. Bewaren, verdelen of recyclen?

Neem je hele inventaris onder de loop…net zoiets als je portemonnee vol met bonnetjes. Moet je dat echt nog bewaren?

Als je besluit om het advies van deze zeemeermin op te volgen zul je merken hoe helder je hoofd wordt en hoe energetisch je schoon gaat voelen, meer energie, meer licht, meer opgewektheid. Je bent dan energetisch klaar voor het voorjaar! Hoera.

Li-onder Eenhoorn – Geboorte

Misschien heb je zelf al plannen gemaakt voor iets nieuws in je leven, een cursus, vrienden, werk, relatie of huis. De Eenhoorns willen je graag ondersteunen deze nieuwe fase van je leven. Verwacht goed dingen en blijf openstaan voor de verrassingen die zij met zich meebrengen. Vraag hen om steun als je je onzeker voelt. Zij zullen vol vertrouwen achter je gaan staan zodat je deze nieuwe stappen kunt zetten.

Re-onder Zeemeermin – Imramma

Is de zeemeermin van het reizen. Ze geeft aan dat er reisplannen zijn voor dit jaar. Echter de voorbereidingen moeten nog getroffen worden en daar is het nu tijd voor! Ga sparen, plannen, de benodigde tickets aanschaffen, reserveren. Denkt eraan dat je paspoort nog geldig is.

Heb je fysiek geen reisplannen…denk er dan ook aan dat je een spirituele – innerlijke – reis kunt voeren. Dat betekent dat je je daar uiteraard ook op kunt voorbereiden door fysiek in goede 2015-01-15 12.40.38conditie te komen, de juiste voeding tot je te nemen. Spirituele reisleider zoeken!

Re- Boven Eenhoorn – Eerlijkheid

We hebben allemaal wel uitdagingen in het leven. Soms kun je verleid worden om van het rechte pad af te stappen. Deze boodschap is een herinnering dat eerlijkheid het langste duurt. Laat je niet verleiden om je integriteit te beschamen. Wanneer jij deze test doorstaat zul jij ervoor beloond wordt!! Houdt in gedachten: Ik handel in alles eervol en integer. Herhaal het desnoods een aantal maal per dag om het gevoel te laten groeien.

Deze boodschappen zijn voor een grote groep mensen geldig. Zo raak als deze kleine boodschappen zijn, kun je er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap te willen in periode van onzekerheid of groei. Kijk eens op mijn website voor de mogelijkheden voor een Engelenkaart reading!

Ik hoor graag van je! Liefs Leonieke

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *