Uit de praktijk: toeval bestaat niet…

Vanmorgen ontving ik het volgende bericht. Waar je misschien niet tegen iedereen zo tegen de wereld zou spreken. .. kan dit bij mij heel goed. Het zijn zelfs berichten die mij een blij mens maken. Iemand die haar hart, gevoel, intuïtie volgt en deze boven haar Ego haar hogere zelf laat spreken … dus het lef heeft om te berichten. Dat kan ik ontzettend waarderen.

Laat het nu zo zijn dat ik inderdaad een webwinkel heb met edelstenen, dat mijn naam De Verrijking is en dat wij eind van de maand in Rijswijk op Paranormaal Alternatief staan …


Goedemorgen!

Dit zal misschien een beetje ‘ongewoon’ overkomen, maar ik kreeg zojuist de naam van uw praktijk in gedachten terwijl ik met de Engelen aan het werk was. Ineens wist ik dat u op de paranormaal beurs in Rijswijk aanwezig zou zijn en dat u ook edelstenen verkoopt. Prima voor dit idee, kreeg ik nog door, dus ik moest er wel om lachen.

Maar hier ben ik dus, en ik wilde u vragen of u mij kon helpen met de volgende stenen: Amazoniet, Angeliet, Calciet, Chalcedoon, Danburiet, Kunziet en Seleniet. Allemaal in getrommelde versie … ik ben gaan bladeren in een kristallengids en heb hulp gevraagd aan de Engelen om de juiste edelstenen te vinden die bij het idee hoorden. Dus zie hier!  🙂

Hopelijk kunt u mij helpen, ik hoor graag van u!

Lieve groetjes,

Amanda


 

Ik heb haar heel enthousiast bericht over het bestaan van mijn webwinkel. Schrijft Amanda terug:


Oh wat fijn! Ik kreeg idd de indruk dat ik op tijd contact moest opnemen met u ivm inkopen. Vraag me niet ‘hoe’ ik dat wist 🙂  Ik zal eens een kijkje nemen vanavond, super fijn dit zeg!


 

Had ik net een half uur geleden een bericht op de facebookpagina van mijn webwinkel geschreven dat mensen de komende 24u aankopen op verzoek mogen doorgeven.

Zo zie je maar … volg je hart want dat klopt!!

Getagd: /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *