Valentijnsboodschappen

Op de dag van de liefde hoort natuurlijk een boodschap van liefde…dus ik heb voor jullie de romantische engelenkaarten erbij gehaald. Mijn kaarten gezegend met mooie intenties en er zijn drie kaarten uitgekomen in het kader van de liefde en romantiek.
Omdat ik het gevoel kreeg dat ik niet iedereen er een plezier mee kon doen heb ik een andere kaartenset erbij gepakt en daarvan ook een kaart toegevoegd….een die verbonden is met elfjes.Volg je hart en kies jouw kaart.

Noord – Er is niet genoeg aantrekkingskracht, genoeg chemie om deze situatie gaande te houden.

De engelen geven aan dat de relatie waarin je nu zit op het moment niet volledig aansluit op waar je werkelijke behoefte liggen. Degene waar je een relatie mee hebt, heeft zeker veel potentie en is de moeite waard om lief te hebben. Toch ontbreekt er een wederzijdse chemie om werkelijk te vinden wat je zoekt zoals de situatie op dit moment is. Enkel houden van dat zou toch genoeg moeten zijn – maar nee op aarde heb je veel meer nodig dan dat – houden van is het begin en daarna is werken! Zorg dat je van elkaar weet wat je zoekt in een relatie – en te werken aan jezelf uiteraard wens ik je toe dat je partner dit ook doet echter kun je dat nog eisen/verlangen.

Oost –  Je liefdesleven wordt beïnvloed door religie van je opvoeding en je spirituele pad.

De grondvesten, de wijze waarop je het leven bekijkt, het geen waarin jij geloofd dat de waarheid is. Wellicht licht de oorsprong hiervan bij je eigen ouders. Deze opvattingen spelen op dit moment een rol in je eigen relatie. Of is het juist zo dat de geloofsopvattingen van je schoonouders die een grote rol spelen in de huidige situatie/status met je partner. Belangrijk om dit onder ogen gaan zien. Beide afvragend welke waarden je wilt behouden/meenemen in je eigen relatie want allebei heb je een andere achtergrond. Je dient je er allebei goed bij te voelen en je eigen systeem te creeren en soms moet je water bij de wijn doen en de andere keer je poot stijf houden. Ga eens met elkaar om de tafel zitten om te bespreken wat er nu werkelijk toe doet in jullie relatie.terugkoppeling 140215

Zuid – Happines is a state of overall complete being.

Het ultieme gevoel van geluk wordt door iedereen op andere wijze ervaren.Je werkelijk gelukkig voelen is voor ons allemaal een grootst doel op onze levenspad. Het leven zou een stuk eenvoudiger zijn als we elkaar zouden behandelen zoals die ander ook behandeld wilt worden. Veelal zoeken we het geluksgevoel buiten ons zelf en kunnen we het ook werkelijk tijdelijk ergens vinden, echter deze vorm en gevoel van geluk is vluchtig. Het ultieme gevoel van geluk komt van binnenuit en zijn echt de basis dingen uit het spirituele leven. De tijd is aangebroken om te ontdekken wat jou nu werkelijk het ultieme gevoel van geluk geeft, en deze reis start je vanaf je binnenste en breng je naar buiten stap voor stap.

West – Een nieuw iemand heeft je gevoel voor romantiek geprikkeld

Een kaart met het spot on Valentijnsgevoel. Mocht je nog twijfelen of het gevoel van de ander hetzelfde, stop er dan nu mee want het is wederzijds. Niet stil blijven zitten en afwachten – nee uit de veren en spreek gauw weer af!! Ga op ontdekkingstocht met elkaar en leer elkaar stap voor stap beter kennen. Heel veel plezier op deze romantische reis.

Heb je nog niet niemand ontmoet waarbij je hart sneller ging kloppen? Weet dat de Romantische engelen jou en je behoefte zeker zien. Ze zeggen: Heb vertrouwen en blijf erin geloven dat jou partner op je levenspad komt. Weet dat jij het waard bent om lief gevonden te worden!!

Mocht je al een vaste partner hebben, bedenk goed wat je met deze gevoelens doet want zomaar een overstap maken is er niet bij, en stiekem, zou je andersom willen dat het jou overkomt? Als je toch buiten de deur gevoelens hebt ontwikkelt voor iemand zegt dat meer over hoe je huidige relatie is. Het is tijd om daar nog eens goed naar te kijken en je gevoel daarover bespreekbaar te maken – waar loop je tegenaan, welk gevoel heb je over je huidige relatie en hoe zou je het anders willen.

Happy Valentine allemaal en haal uit de boodschap wat erin zit en ga aan de slag!!!

Liefs Leonieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *