Vorige levens

Sinds twee weken heb ik een nieuwe kaartenset. Echt superblij mee…we kunnen met hulp van deze kaartenset informatie achterhalen over vorige levens. Waarom zo blij? Omdat deze kaartenset helemaal aan sluit op mijn opleiding tot Holistisch KinderVorige levenstherapeut.

De eerste kaarten voor mijzelf en dit leverde veel herkenning op. Zo kwam bij mij naar voren dat ik in vorige levens als monnik/non heb geleefd en daar gelofte heb afgelegd. Dat was toen mooi maar leverrobet mij nu beperkende overtuigingen op die ervoor zorgen dat ik niet in volle vrijheid kan leven. Dus iets waar ik mee aan de slag kan! Tevens kwam in een andere kaart naar boven dat ik mij verbonden voel met het Keltische leven en daar herinneringen heb liggen. Eén van de dingen op mijn wensenlijst is dan ook het bezoek van Engeland/ Schotland…het landschap zien, de sfeer proeven en de historie ophalen. Zo vind ik de kinderfilm Brave fantastisch omdat hij mij het melancholische gevoel van dit verleden oproept. Als ik de film zie of de boekenreeks van Juliet Marillier lees, ben ik thuis.

Zo mocht ik ook voor mijn familie een kaart leggen. Daarin kwam bij hen ook herinneringen naar boven, soms zijn het herinneringen die pijnlijk zijn om je op dat moment realiseert dat het een herinnering is die je op dit moment belemmert in volle vrijheid te kunneBrigidn zijn en te leven. Je wordt dus niet beperkt door het heden maar door de herinnering uit het verleden.

Het is goed te realiseren dat je het er niet bij hoeft te laten en er niets meer aan te doen is, nee. Juist niet. Het is een uitnodiging om er mee aan de slag te gaan en zoals je bij mij ziet, heb ik twee verschillende boodschappen mogen ontvangen. Eéntje waarbij ik mij mag ontdoen van een gelofte die ik heb gedaan (waarvan ik diep van binnen weet dat hij er is en dat ik ook monnik ben geweest) en aan de andere kant de uitnodiging om mijn herinneringen van het Keltische leven juist op te zoeken en aan te wakkeren.  Ik vind dat mooi! Zeker dat niet alleen ik maar ook mijn familie wil weten waar ze vandaan komen en waar ze zich van mogen ontdoen, herinneren of aan werken. Deze kaartenset gaan mijzelf maar ook vele anderen die mijn praktijk gaan bezoeken helpen op hun levenspad richting vrijheid.

Herken jij jezelf hierin? Weet dan dat je niet vast hoeft te blijven zitten in dat isolement van geloften. Wat kun je doen? Wat helpt is om in meditatie te gaan en tegen jezelf zeggen: Vanuit mijn Goddelijke wil wens ik dat alle gelofte en belofte die ik ooit gedaan heb, in welk leven of jaartijd ook, en welke nu niet meer bijdraagt aan mijn evolutie, ontkracht of ongedaan gemaakt wordt. Zeg dit drie keer vanuit je Goddelijke zelf en stel je voor dat de vage, onbewuste, deels bewuste of bewuste geloften, beloften of welk energetisch contract ook als een ‘jas’ uitgaan.

Heb je het gevoel dat je blijft vastzitten, wil je meer begeleiding of inzicht over vorige levens. Weet dat je bij mij ook op consult kunt komen! Maak gratis intake afspraak.

Ben je enthousiast over de kaartenset? Je kunt ze via Bol.com bestellen maar ook via mij. Zend mij dan een bericht.

 

 

Afbeelding: Brighid is een Ierse godin van geneeskunde en vruchtbaarheid, maar ook poëzie en onderwijs, evenals ambacht. Brigit werd vereerd met Imbolc.

Liefs Leonieke

Leonieke mei 2015

 

 

Getagd: / / /

4 gedachten over “Vorige levens

  1. Graag wil ik een afspraak maken voor een intake. Ik wil.van de zware lasten af en voel dar ik daarbij hulp nodig heb en inzichten. Mijn nummer is 06-28142173. Is de intake via facebook of anders?

    1. Beste Yolanda,

      Ik zal maandag contact met je leggen om een afspraak te maken voor intake. Dit kan bij mij in mijn praktijk aan huis of via Skype. Hartelijke groeten, Leonieke – De Verrijking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *