[ foto ] Collegiaal overleg verrijkt het kennisnetwerk

1-op-1  begeleiding

 • ♥ Wil jij beter voelen wat je nodig hebt?
 • ♥ Wil jij een beter zelfbeeld krijgen?
 • ♥ Wil jij innerlijke stem horen en volgen?
Ben jij een vrouw / moeder die op zoek is naar haar innerlijke stem?

Ben jij een vrouw / moeder die op zoek is naar haar innerlijke stem?

Gevoel anders te zijn, niet begrepen te worden, snel overprikkeld, vermoeid, goed weten wat een ander nodig heeft maar voor jezelf werkelijk geen idee hebben. Voor anderen ogenschijnlijk een onzichtbare, oninteressant ogende vrouw.

Echter niets is minder waar. Ken je het verhaal van Assepoester?

Ze wist niet goed wie zij zelf was. Tijdens haar jonge jaren heeft de situatie haar leven ongunstig veranderd. Ze kreeg niet de opvoeding, de liefdevolle zorg en aandacht die zij verdiende en nodig had. Het leven van haar (stief)ouders paste niet goed bij wie zij was. Het resultaat was, dat zij ervan overtuigd raakte dat zij terecht de huishoudelijke bediende werd. Haar angst en beperkende overtuiging hielden haar klein en droeg zo bij dat deze situatie kon ontstaan.

Tot het moment dat de toverfee haar deed inzien dat wat Assepoester aan de buitenkant aantrof niet hetzelfde was als zij van binnen bezat. En zo kon haar zelfbeeld, zelfwaardering en zelf liefde veranderen. Het leven van Assepoester nam een wending en zo ontmoette zij haar prins, de man waar zij haar geluk mee wilde delen. Hij zag haar schoonheid en wilde verder met haar. Toen de prins bij het ouderlijk huis stond, deed Assepoester er alles aan om haar prins voor een tweede keer te ontmoeten. Had het lef en zelfvertrouwen gekregen om voor zichzelf op te komen.

Nu hoef jij natuurlijk niet letterlijk je te voelen als een Assepoester en is waarschijnlijk je vader ook niet op jonge leeftijd overleden. Toch zitten er elementen in het verhaal waarin jij je zult herkennen.

Ben jij zo'n vrouw die zichzelf niet op waarde schat?

Ben jij zo'n vrouw die zichzelf niet op waarde schat?

Graag wil ik jou helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen. Tijdens 1-op-1 sessies leid ik jou naar de weg van jouw hart. Dit doe ik vanuit holistisch perspectief waardoor jij op alle terreinen jezelf met mijn hulp onder de loop neemt. Jij komt in jouw kracht te staan, ik wijs jou de weg, die jij kunt gaan bewandelen.

 • Loop jij in je leven spaak omdat je niet weet waar je goed in bent?
 • Weet je niet goed waarom je telkens in dezelfde situaties terechtkomt.
 • Ben je een kopie van je moeder of vader en wil je dat helemaal niet zijn omdat je je eigen IK hierdoor verliest (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel).
 • Heb je fysieke klachten die onverklaard blijven door de reguliere gezondheidszorg?
 • Wil jij je spirituele vaardigheden verder ontwikkelen?
 • Wil jij jouw innerlijke stem leren herkennen / horen?
 • Leven vanuit je hart in samenwerking met je gidsen/engelen/begeleiders?
 • Sta je open om van je kinderen te leren?
 • Hoe bereid ik mij voor op de komst van een kind?
 • Ik wil schoonschip maken
 • Hooggevoelig zijn is een kracht

 

Duur Intake

Deze duurt ca 1 1/2 uur. Voorafgaand aan de intake krijg je een intakeformulier per email die je voor intake ingevuld terug dient te sturen.

Coachingsessie

Elke vervolgafspraak duurt 1 1/2 uur.

Hoeveel afspraken nodig zijn, verschilt per situatie en behoefte.


Tarief

Het tarief voor de intake en vervolgafspraken bedraagt €97,- per keer.

Vergoeding vanuit een zorgverzekering is helaas niet mogelijk.


Intentie verklaring van Leonieke:

Ik wil een bron van inspiratie voor andere vrouwen zijn. Een bron van overvloed waar je uit kunt putten, van kunt leren, mijn kennis en ervaring van het leven delen.

Ik help je hierbij door jou in contact te brengen met je volledig potentieel, de bron vanuit uit je ontstaan bent waardoor je de werkelijke verbinding met jezelf weer aan kunt gaan. Dit kan middels verschillende wijzen aangepakt worden je kunt hier denken aan innerlijk kindwerk, waarbij onverwerkte gevoelens, emoties en spanningen verwerkt kunnen worden. Door deze processen ben je in staat om je (hoog)sensitiviteit in te zetten als kracht en dus te vertrouwen op je intuïtie en op jezelf.


Klantreactie

“Angst is een slechte raadgever” en als je dan bij jezelf ontdekt dat dit de rode draad in je leven is, dan is het tijd om stappen te ondernemen. Leonieke hielp mij met een coaching sessie waarin ze zowel “aards” (familieopstellingen) als “spiritueel” (engelenkaarten) werkte. Ze sloot aan op hetgeen zich manifesteerde en forceerde niets. Leonieke heeft mij heel liefdevol en warm begeleid. Ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld, gepusht of voor het blok gezet. Ik heb een grote stap samen met haar mogen maken. Dank je wel.”

 

Expertises

Intuïtief / HSP / Moeder / Vrouw / ZZP / Werknemer / Energie / Edelstenen / Liefde / Delen / Groei / Kinderen / Spiegel / Direct / Zelf-management / Zelfinzicht / Loslaten / Vorige generatie / Vorige levens / Innerlijk Kind / Energetische Therapie / Kerntherapie / Bio-tensor / Holistisch / Inspirator / Creatief