[foto] De zwaan in jou zal weer zichtbaar worden

Wat is het

Ben je chronisch ziek of heb je onverklaarde lichamelijke klachten die jou beperkingen opleggen. Je wilt wel anders maar ziet zelf niet hoe je dit kunt aanpakken?

Ik bied je d.m.v. spiegelsessies zelfinzicht met als resultaat meer zelfliefde, een beter health-life balance en daardoor het gevoel meer kwaliteit van leven te hebben. Een leuker leven door te leren leven met mogelijkheden binnen de beperkingen!

spiegelgedichtHoe

Deze spiegelsessies zijn als vorm van counseling/psychosociale begeleiding bedoeld. Je komt allemaal wel een keer op een punt in je leven dat je vastloopt en het licht aan het eind van de tunnel niet ziet schijnen. Ik kan je hierbij helpen. Dit doe ik deels intuïtief in combinatie met energetische therapie.  Zodoende kan ik jou op energetisch niveau ondersteunen bij het proces van inzicht en verandering die jij zelf in werking zet. Reiki, edelsteentherapie dan wel massage zet kracht bij en steunt jou om een permanente verandering en verbetering teweeg te brengen op jouw weg naar een gelukkiger leven.

Bijgaand gedicht vat mooi samen waarover het gaat in de spiegelsessies: