Alle vier de seizoenen kent zijn eigen schoonheid en inspiratie. Omringd door de helende kracht van de natuur wandelen we samen het pad af. We laten de dagdagelijkse dingen achter ons en houden ons met grotere vragen van het leven bezig. Deze wandeling is bedoeld ter inspiratie, overdenking en je over de grotere dingen in het leven zal doen na laten denken.


De impact van wandelen in een groep maar ook alleen zijn met je gedachten in de groep. Je krijgt bij elke wandeling een of meerdere prikkelende opdrachten mee waarover je zelf na afloop met elkaar zult napraten.

 


We zullen vertrekken vanaf de praktijk locatie of in overeenstemming ontmoeten we elkaar op de wandellocatie. De vaste seizoenswandel locatie is: De Broekpolder in Vlaardingen.

 


We zullen tussen de 3-5 km wandelen en ieder wandelt in zijn eigen tempo omdat het denk en beweegtempo voor ieder anders is. Het is geenszins de bedoeling dat er tijdens de wandeling veelvuldig gesproken wordt. Daar zijn de ontmoetingspunten voor bedoeld. Uiteraard zal er ruimte blijven voor persoonlijke aandacht daar de groep minimaal 4 – maximaal 8 deelnemers is


Na afloop van de wandeling reizen wij gezamenlijk weer naar de praktijk af. Daar staat op locatie een heerlijke lunch voor je klaar. We zullen eerst heerlijk met elkaar lunchen – elkaar in ontspanning ontmoeten – waarna nog een laatste creatieve opdracht volgt. Zo ga je geïnspireerd met en met eigen gemaakt herinneringen – fysiek, mentaal, emotioneel en in spirituele zin – het nieuwe seizoen in.

Daarna sta je anders in het leven dan vooraf aan de wandeling.


Elk van deze 4 dagen zal zijn van 10:00 – 16:00.

  • Maximaal 8 deelnemers – onder voorwaarde dat 1 persoon ook anderen meeneemt naar wandellocatie
  • Inclusief lunch
  • Gebruik van materialen

De kosten van deze volledig verzorgde dag bedraagt 99,-


Beschik je over een auto om andere deelnemers in mee te nemen dan verneem ik dat graag tijdig bij je aanmelding.

Hoewel wandelen met de hond heerlijk is, zijn ze voor deze wandeling zijn zij uitgesloten van deelname.