Wat is het

Buddha

Edelsteenmassage is een heerlijke massage om te ontvangen. Deze vorm van massage is een weldaad voor zowel je lichaam als je ziel. Een massage met hulp van edelstenen geeft net dat beetje extra doordat zij naast een ontspannende werking ook energetisch in het lichaam doorwerken en energetische blokkades kunnen  opheffen. De

prachtige edelstenen die ik gebruik, heb ik met zorg uitgezocht.

Ik zorg ervoor dat de edelstenen tot een aangename temperatuur worden opgewarmd. De olie die ik gebruik om je lichaam mee in te masseren is een combinatie van massageolie aangevuld met een etherische olie (denk aan etherische oliën met een citrus-, hout- of bloemengeur). Deze vorm van massage is geschikt voor iedereen. Tijdens de massage ontstaat een heerlijke samenwerking tussen geur, warmte en energie. Wat je tijdens de massage kunt ervaren zijn lichamelijke sensaties door energetische veranderingen en een diep meditatieve ontspanning. Dit voelt aan als een warme deken.

Ik nodig je uit te ervaren wat jouw lichaam jou vertelt en om diepe ontspanning te ervaren. Zo help jij je energie weer vrij stromen.

Tips

  • Trek van tevoren makkelijk zittende kleding aan.
  • Eet vooraf een lichte maaltijd
  • Drink water na een behandeling, om het afvoeren van vrijgekomen afvalstoffen te bevorderen
  • Houd je agenda de uren na de massage zo leeg mogelijk
  • Tijdens de massage draag je enkel je onderbroek en word je toegedekt met een badlaken

Klantreferenties

Cindy: De massage wordt een mengeling… Aromatherapie, de energieoverdracht van de steen, het vertrouwen, de beelden, een healing en een reading… Zo loopt het en zo is het fijn. Het is zoals het zou moeten zijn. En wanneer ik mij omdraai naar mijn rug, zodat Leonieke mijn armen kan masseren, open ik mijn ogen. Ik zie met hoeveel zorg en toewijding ze aan het werk is en ik voel me gekoesterd en eigenlijk ook wel geliefd, haar karakter straalt door in de massage.

Maaike: Heerlijke ontspannen massage in een prettige sfeer. Legt van te voren uit dat er mogelijk sensaties kunnen ontstaan tijdens massage, zodat je je daar op kunt instellen. Hoofd/haar massage mbv stenen heel fijn, ik voelde me echt heerlijk ontspannen erna!

Sarita: Ik had geen verwachting van de massage, wist niet wat te verwachten dus stond er blanco in. Wel sprak mij deze massage aan en was benieuwd naar het effect van de stenen. Ik kreeg de keuze uit verschillende edelstenen en koos degene die qua kleur mij het meeste aanspraken. De massage zelf was al erg fijn, maar ik merkte toch al snel dat de stenen dat stukje extra brengen. Ik voelde tintelingen in mijn armen naar mijn vingertoppen en ook in mijn tenen. Mijn armen voelde heel zwaar, alsof ik ze wakker moest schudden. Ik had het gevoel alsof ik naar beneden werd getrokken. Ik had dan ook gekozen voor “aarde” stenen, wat dus het boven beschreven logisch maakt. Het was geen onprettig gevoel, ik voelde mij juist erg relaxed en ontspannen. Ik heb ‘s avonds dan ook heerlijk geslapen.