Energy Clearing

Energy Clearing

Opschonen van je fysieke en energetische systeem verzorgd door Leonieke Paalvast, Healer, Spiegel, Holistische Therapeut & Edelstenen Expert.

Een energy clearing gaat over een diepgaande energetisch en opschoning opschoning van je fysieke en je energetisch lichaam. Hierbij worden eventuele implantaten (gekristalliseerde) gedachten die in jouw lichaam terecht komen maar ook symbolen en entiteiten zullen verwijderd worden.

Tevens wordt jouw gehele chakra systeem opgeschoond en geactiveerd.


 

Het effect is dat jij je meer bewust mag worden van jouw zuivere ik, zodat je keuzes gaat maken die aansluiten op het hoogste goed voor jou zijn.

Welk effect het in de praktijk heeft, merk jij na afloop. Voor iedereen is dit anders.

Je zult meer innerlijke rust gaan ervaren, opgeschoond zijn van dat wat je bereid bent los te laten en bepaalde gedragingen en gevoelens vallen weg.

Ik werk vanuit mijn hogere zelf met hulp van een mijn eigen energetische clearing team. Alles wat mag gebeuren is, zal gebeuren omdat jouw hogere zelf ons daar toestemming voor geeft.

Alles vindt in de energie in overleg plaats namelijk zodat slechts het hoogste goed kan plaatsvinden. Evenzo een energetisch beschermde omgeving.

Het is niet noodzakelijk om live contact met elkaar te hebben. Daar je uitgenodigd wordt in overgave te gaan. Dit gaat veelal in je eigen bed het beste met een ontspannend muziekje op de achtergrond.


Aangezien dit een clearing op energetisch zeer hoog niveau is zijn er ook exclusiecriteria.

De energie waar ik/wij mee werken komt veel magnetische energie bij in beweging.

Dat betekent helaas dat mensen die last hebben van epilepsie of een pacemaker  uitgesloten zijn. Maar ook mensen die ernstige psychische stoornis hebben kunnen dit ook helaas niet hieraan deelnemen omdat er een risico is dat de verwerking van deze energie niet goed verloopt.

Je meld je op eigen verantwoordelijkheid aan voor deze energy clearing.


De duur van de sessie is ongeveer 60minuten.

  • Je dient tijd te maken om ontspannen te liggen.

  • Na afloop tijd maken om bij te komen.

  • Meerdere glazen water drinken.


Kosten voor de clearing sessie 2020 is:

60,- per behandeling.


Klantresultaat

A.H. Ik werd mij weer een beetje bewust van mijn kamer toen ik heel diep zuchtte en de kat bij mij op bed kwam liggen. Ben zo loom als ik weet niet wat. Ik heb zo’n  gevoel als vlak voor je in slaapt of nog maar nét wakker bent, geeuw me ook suf.

Volgende ochtend: Kan het kloppen dat er een heel stuk boosheid (om wat dan ook) weg is? Het voelde vanmorgen echt zo anders. Dit is echt een cadeautje voor mijzelf waar ik voor ga sparen om iedere maand te doen.