Engelen getallen – Dubbele

‘Waarom zie ik altijd dezelfde getallen?’ Dat is vraag die ik met regelmaat op Facebook gesteld krijg. Met hulp van het getallenboek van Doreen Virtue geef ik daar antwoord op. Zij heeft namelijk alle getallen gechanneld met de engelen. In het boek legt ze uit dat de engelen ons boodschappen sturen in de vorm van reeksen van getallen. Zo hoor ik van klanten maar lees ik op Facebook dat mensen vaak dezelfde getallen terug zien wanneer ze naar een tijd kijken. Het maakt hierin niet uit of je via de telefoon, computer of een echter klok de getallen terugziet. Sommigen zien het terug aan de kilometer stand of het treintoestel. Alles is hierin mogelijk.

Hieronder leest u wat de dubbelen getallen betekenen. Tip: Sla deze pagina op onder uw favorieten want u zult merken dat u na het lezen van dit blog ineens dubbele getallen tegenkomt.

Via de Boekenshop van de Verrijking kunt u nu het Ebook aanschaffen voor 5,50. U kunt het dan direct downloaden. Dit is een officiële link!

Nu over naar het echt werk:

00

De schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

11

Besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachte en ideeën, want ze zijn het antwoord op je gebed. Dit getal duidt ook op een uiterst creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.

22

Je diepgewortelde overtuiging manifesteert wonderen en prachtige nieuwe kansen. Blijf vertrouwen!

33

Je wordt door veel verlichte meesters omringd en in alle opzichten geholpen. Ze zijn gekomen om je te helpen bij je opdracht en je gebeden te beantwoorden. Stem je op hen af en stel hun alle vragen die je maar wilt stellen.

44

Er zijn momenteel veel engelen bij je. Je kunt deze engelen vragen om jou en je dierbare rust te geven. Je hoeft niet te vragen hoe ze een situatie kunnen verbeteren maar hun slechts vragen om deze te verbeteren. Je kan een beroep doen op de goddelijke oneindige wijsheid van de Schepper en deze zal jou, (via de engelen) naar een schitterende ingenieuze oplossing leiden.

55

Maak de veiligheidsgordel maar vast, want je maakt een grote positieve verandering door in je leven. Het wordt tijd om los te laten wat niet meer werkt en het te laten helen of het te vervangen door iets beters.

66

Hou je gedachte in deze periode op de hemel gericht en maak je geen zorgen om het materiele of wees er niet zo obsessief mee bezig.

77

Gefeliciteerd! Je bent in mentaal en fysiek opzicht op de goede weg. Houd je aan je voornemens en sta je mannetje.

88

Grote overvloed is je deel voorspoed stroomt in steeds grotere hoeveelheden naar je toe. wees dankbaar en zorg ervoor dat je de stroom naar andere leidt als je je daardoor geroepen voelt.

99

Ga aan de slag, lichtwerker. Er is nu meer dan ooit behoefte aan je goddelijke levenswerk, en alles wat je kunt doen om meer licht en liefde in de wereld te brengen.

Bron: Doreen Virtue – De getallen van engelen

Image

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *